INTENS FUKTIGHET
FOR TØRST HUD.

OPPDAG FIKENKAKTUSEN

Weledas siste oppdagelse fra naturen. Denne utrolige planten har tilpasset seg til å trives i tørre klima ved å lagre fuktighet. Weleda har ekstrahert denne plantens vannbindende egenskaper for sin nye serie, som har bevist langvarig fuktgivende effekt på huden.

Cactus Hydrating Face Care

Cactus 24h Hydrating Cream

En direkte intensiv fuktighetsgivende ansiktskrem
30 ml

Cactus 24h Hydrating Lotion

En direkte fuktighetsgivende ansiktslotion
30 ml

Cactus Hydrating Eye Cream

En avkjølende og fuktighetsgivende, lett øyekrem
10 g

Cactus Hydrating Facial Mist

En ansiktsmist som gir huden en oppfriskende fuktighetsboost
150 ml

NATURENS LØSNING FOR INTENS FUKTIGHET

NATURENS LØSNING FOR INTENS FUKTIGHET

Fikenkaktusen er rik på polysakkarider, som er kjent for sin vannbindende evne. Weleda har nesten 100 års erfaring med å ekstrahere aktive ingredienser fra planter. I vår nye Cactus serie har vi på en effektiv måte klart å innlemme den vannbindende egenskapen til fikenkaktusen, som er vitenskapelig bevist å ha en betydelig, fuktighetsgivende effekt på huden. Dette er et nytt 100% naturlig ekstrakt som Weleda har utviklet, og søkt om europeisk utviklingspatent på.

WELEDA FUKTIGHETSGIVENDE KAKTUSEKSTRAKT*

  • 100 % naturlig ekstrakt fra økologisk fikenkaktus

  • Vitenskapelig bevist å ha sterk fuktighetsgivende effekt på huden

  • Rik på vannbindende polysakkarider

* Produksjonsprosessen er patentsøkt i EU

VÅR ETISKE INNKJØPSFORPLIKTELSE FOR FIKENKAKTUS

VÅR ETISKE INNKJØPSFORPLIKTELSE FOR FIKENKAKTUS

Weleda investerer mye tid i å finne økologiske ingredienser av høy kvalitet, dette gjelder også for fikenkaktusen vår. Vi kjøper råvaren fra Mexico. Jordsmonnet så vel som tidspunktet for innhøstingen påvirker utviklingen av plantens kraftige vannbindende egenskaper. Vi er stolte over å ha en transparent og etisk forsyningskjede som fremmer en verden der mennesker og biologisk mangfold blomstrer. Weleda er et av de få hudpleiemerkene som samarbeider med UEBT, en ideell organisasjon som støtter og verifiserer selskapers etiske innkjøpsforpliktelse til «Sourcing med Respect».