Almond

Beskytter huden og gjenoppretter dens naturlige skjønnhet

Beskytter huden og gjenoppretter dens naturlige skjønnhet

Et brusende hav av hvite og rosa blomster – mandeltreets årlige blomstring er en sann fryd for øyet. I over 4000 år har folk dyrket dette grasiøse treet med sine dyrebare steinfrukter. Det vokser særlig i middelhavsområdet og i California, men også i Øst- og Sentral-Asia. Mandelens egenart består i det harmoniske forholdet mellom det sunne, fullstendig beskyttende ytre skallet, og den robuste indre kjernen som er rik på olje og næringsstoffer.

Mandler er fulle av mineraler og vitaminer. De inneholder umettede fettsyrer og protein av høy kvalitet, og er i tillegg gode på smak. Så det kommer neppe som noen overraskelse at mandler er hyppig brukt innen hudpleie. I våre dager blir vårt største sanseorgan, huden, utsatt for alle mulige belastninger: for eksempel miljøpåvirkninger, stress og et ubalansert kosthold. Derfor kan den bli sensitiv, tørr og irritert. Mandelolje er en av de mest verdsatte oljene innen hudpleie, da den bidrar til å berolige irritert hud ved å dekke den med et beskyttende lag.

Siden mandeloljen har en struktur som ligner hudens ytre fettlag, er huden i svært god stand til å absorbere ingrediensene. Det svært høye innholdet av umettede fettsyrer er ikke bare sunt for hjertet og hjernen, men styrker også hudens hydrolipide lag og beskytter den mot væsketap. E-vitaminet i mandler er en kjent antioksidant som bekjemper frie radikaler og dermed motarbeider hudens aldringsprosess. Irritert hud blir godt beskyttet og kan restituere seg og finne veien tilbake til naturlig skjønnhet.

 

 

Almond Soothing Intensive Facial Cream

Naturlig mild ansiktskrem for følsom hud

Almond Soothing Moisture Lotion

Naturlig mild fuktighetskrem for følsom hud

Almond Soothing Cleansing Lotion

Naturlig mild ansiktsvask for følsom hud

Almond Soothing Facial Oil

Naturlig mild ansiktsolje for følsom hud

Almond Sensitive Skin Body Wash

Dusjkrem for følsom hud med mandelolje

Almond Sensitive Skin Body Lotion

Body lotion for følsom hud med mandelolje

Almond Sensitive Skin Hand Cream

Håndkrem for følsom hud med mandelolje