Kvalitet

Kvalitet hos Weleda er ikke bare et moteord. For oss står navnet Weleda for holistisk kvalitet fra råvare til produkt, og videre til hvordan kundene bruker produktet.

Holistisk kvalitet fra råvare til produkt

Vi har over 90 års erfaring innen fremstilling av naturkosmetikk og legemidler. I tråd med vårt motto om harmoni med naturen og mennesket, har Weleda forpliktet seg til å behandle naturen på en ansvarlig og omsorgsfull måte. Den høye kvaliteten og tilgjengeligheten av råmaterialene våre sikres derfor enten gjennom biodynamisk dyrking i våre egne medisinurtehager, ved sertifisert innsamling fra naturen eller i tett samarbeid med langsiktige leverandører.

 

I tillegg til kvaliteten av ingredienser legger vi stor vekt på bærekraftig og sosialt ansvarlig handel, bedre kjent som fair trade. Dette gjelder for hele produksjonskjeden.


Vi unngår konsekvent syntetiske fargestoffer og dufter eller «naturidentiske» konserveringsmidler. Kun naturlige eteriske oljer brukes til parfymering av produktene våre.

 

De fire grunnpilarene som Weledas kvalitetsdefinisjon hviler på, og som er til stede i alt vi gjør, er de sosiale, material-miljømessige, brukervennlige og terapeutiske aspektene.

Løfte om Kvalitet
Calendula flowers close up

Medisinplantehager har vært en viktig del av virksomhetskulturen hos Weleda helt siden stiftelsen i 1921. 

Vår største medisinurtehage befinner seg i Tyskland, men vi har også hager i England, Frankrike, Sveits, Nederland, Brasil, Argentina og New Zealand.

Weledas hager
Image of Sesame Mexico - 2258

Siden 1921 har det vært Weledas mål å bevare, forbedre og restituere menneskenes helse. De høyeste kvalitetsstandarder og en forsiktig bruk av ressurser går hånd i hånd. Rundt tre fjerdedeler av planteingrediensene våre kommer fra økologisk eller biodynamisk dyrking og fra sertifisert innsamling fra naturen.

Innkjøp

Ved hjelp av sensitive og egnede foredlingssystemer blir naturlige ingredienser tilpasset menneskenes behov – enten det dreier seg om destillasjon, utvinning eller potensering. Heldigvis har Weleda en masse erfaring med naturens helbredende og lindrende krefter.

Produksjon
Mild, antioksiderende olje for varig strålende hud.
Fornyer og beskytter, for strålende hud etter fylte 40.
Styrkende serum for huden, med næringsrik granateplesaft som skiller ut radikaler helt naturlig.
Best til rynker rundt øynene
For aktiv cellefornyelse
Lett fuktighet til sart hud
Beskytter og beroliger babyens hud
Økologisk babyolje for sart hud.
Naturlig rene tenner for barn
Fornyer og gir huden liv
Frisk, vitaliserende dusjkrem med naturlige økologiske oljer.
Lett, hurtig absorberende håndkrem til daglig bruk
Intensiv kroppspleie for tørr hud.
Weledas vidunderkrem er en fuktighetskrem for alle.
190 ml
Naturlig tannkrem uten fluor
For å beskytte og bevare fuktigheten i tørre lepper