Kvalitet

Kvalitet hos Weleda er ikke bare et moteord. For oss står navnet Weleda for holistisk kvalitet fra råvare til produkt, og videre til hvordan kundene bruker produktet.

Holistisk kvalitet fra råvare til produkt

Vi har over 90 års erfaring innen fremstilling av naturkosmetikk og legemidler. I tråd med vårt motto om harmoni med naturen og mennesket, har Weleda forpliktet seg til å behandle naturen på en ansvarlig og omsorgsfull måte. Den høye kvaliteten og tilgjengeligheten av råmaterialene våre sikres derfor enten gjennom biodynamisk dyrking i våre egne medisinurtehager, ved sertifisert innsamling fra naturen eller i tett samarbeid med langsiktige leverandører.

 

I tillegg til kvaliteten av ingredienser legger vi stor vekt på bærekraftig og sosialt ansvarlig handel, bedre kjent som fair trade. Dette gjelder for hele produksjonskjeden.


Vi unngår konsekvent syntetiske fargestoffer og dufter eller «naturidentiske» konserveringsmidler. Kun naturlige eteriske oljer brukes til parfymering av produktene våre.

 

De fire grunnpilarene som Weledas kvalitetsdefinisjon hviler på, og som er til stede i alt vi gjør, er de sosiale, material-miljømessige, brukervennlige og terapeutiske aspektene.

Løfte om Kvalitet
Calendula flowers close up

Medisinplantehager har vært en viktig del av virksomhetskulturen hos Weleda helt siden stiftelsen i 1921. 

Vår største medisinurtehage befinner seg i Tyskland, men vi har også hager i England, Frankrike, Sveits, Nederland, Brasil, Argentina og New Zealand.

Weledas hager
Image of Sesame Mexico - 2258

Siden 1921 har det vært Weledas mål å bevare, forbedre og restituere menneskenes helse. De høyeste kvalitetsstandarder og en forsiktig bruk av ressurser går hånd i hånd. Rundt tre fjerdedeler av planteingrediensene våre kommer fra økologisk eller biodynamisk dyrking og fra sertifisert innsamling fra naturen.

Innkjøp

Ved hjelp av sensitive og egnede foredlingssystemer blir naturlige ingredienser tilpasset menneskenes behov – enten det dreier seg om destillasjon, utvinning eller potensering. Heldigvis har Weleda en masse erfaring med naturens helbredende og lindrende krefter.

Produksjon
En naturlig kroppsolje med granateple
Fuktighetsgivende body lotion for fastere hud
Naturlig dagkrem som reduserer rynker
Naturlig anti-aging-serum med granateplejuice
Naturlig øyekrem mot rynker
Aktiv naturlig nattkrem mot rynker
Mild og fuktighetsgivende body lotion til babyer
Lindrer rød stump fra første dag
Mild mot huden, skånsom mot øynene
Naturlig tannkrem for melketenner
Naturlig kroppsolje med vitaminrik tindved
Naturlig frisk dusjkrem med tindvedolje
En naturlig håndkrem som fukter
Helt naturlig body lotion med tindvedolje
Utnevnt til best multikrem
190 ml
Naturlig tannkrem uten fluor
Naturlig leppepomade til tørre, sprukne lepper