Løfte om kvalitet

Weledas naturlige kosmetikk- og medisinprodukter er et resultat av stor omhu og omhyggelig kvalitetssortering, helt fra innkjøp av ingredienser til fremstilling, tapping og levering av ferdige produkter.

Løfte om kvalitet

Weledas naturlige kosmetikk- og medisinprodukter er et resultat av stor omhu og omhyggelig kvalitetssortering, helt fra innkjøp av ingredienser til fremstilling, tapping og levering av ferdige produkter. Vår kvalitet er basert på strenge kriterier, med en rekke retningslinjer for bærbar produktutvikling, ingredienser, opprinnelse, tilsetningsstoffer, parfymering, dyreeksperimenter, emballasje og andre aspekter. 

De naturlige råmaterialene til Weledas produkter foredles på selektive og sensitive måter slik at stoffer og aktive ingredienser fullt ut kan utvikle sin effekt. En holistisk, dyp forståelse av menneskets natur – som i lik grad består av kropp, sjel og ånd – medfører et bredt fokus på hvordan stoffer relaterer seg til hverandre innenfor antroposofien.

Dette leder i sin tur til vår utvidede definisjon av kvalitet. Den resulterer i produkter som er svært virkningsfulle, samtidig som de er herlig behagelige å bruke. Vår prioritet er å tilby den beste kvaliteten til forbrukerne og pasientene våre og deres behandlingsbehov, fordi vi mener at kun omhyggelig utvalgte og foredlede naturlige stoffer kan hjelpe kroppen med dens mange fint avstemte funksjoner.

Kontinuerlig utvikling av vitenskapelig utprøvde metoder

Kontinuerlig utvikling av vitenskapelig utprøvde metoder er også en viktig del av kvalitetssikringen. I formuleringen og fremstillingen av kosmetikken vår brukes aldri syntetiske fargestoffer og dufter, konserveringsmidler og genmodifiserte organismer, silikon, parafin eller andre petroleumsprodukter og syntetiske fettstoffer. Såfremt det er mulig, bruker vi ingredienser fra sertifisert økologisk eller biodynamisk dyrking og kontrollert innhøsting fra naturen. Testing på dyr er forbudt i produksjonen og i utviklingsfasene, og vi tilfører kun dufter til produktene våre fra naturlige eteriske oljer. Weledas produkter lages dessuten på en slik måte at det ikke er behov for syntetiske eller «naturidentiske» konserveringsmidler.

Weledas motto «i harmoni med naturen og mennesket» er et viktig veiledende prinsipp hele veien gjennom produksjonskjeden for alle naturlige kosmetikk- og medisinprodukter. Innkjøp, emballasjematerialer og ferdige produkter skal overholde en rekke krav, inkludert overholdelse av lover, GMP (god produksjonspraksis), farmakopeer og spesifikke nasjonale bestemmelser i produksjons- og salgslandene.  Vi legger stor vekt på råvarer og økologisk kvalitet, samt det sosiale aspektet av handelsprosessen vår.