Weledas verdier

Weledas mål er å bevare, styrke og restituere menneskenes helse. Det som i 1921 startet som et apotekerlaboratorium med egen medisinplantehage, er i dag en verdensledende produsent av holistisk naturkosmetikk og legemidler til antroposofisk terapi.

Utgangspunkt i selskapets grunnprinsipper

Siden Weleda ble stiftet, har vi tatt utgangspunkt i selskapets grunnprinsipper. Produktene våre er beregnet på å hjelpe mennesker i deres personlige utvikling og til å bevare, forbedre og gjenopprette helse, fysisk velvære og en balansert livsstil. 

Vilka är vi?

Weleda forpliktelse til de tre grunnpilarene for bærekraft

Denne selskapsfilosofien er avgjørende for Weledas økonomiske tilnærming, og vil forsatt være det ledende prinsippet for oss i fremtiden.

Bærekraft

Weledas historie

I dag er Weleda representert i over 50 land på alle fem kontinenter. De tre hovedanleggene ligger fortsatt der Weledas historie begynte: i Arlesheim nær Basel i Sveits; i Schwäbisch Gmünd nær Stuttgart i Tyskland og i den franske byen Huningue i Alsace. Fra disse hovedkvarterene – og fra selskapets avdelinger verden over – produserer Weleda hundrevis av naturkosmetiske produkter og tusenvis av legemidler, som fortsatt delvis fremstilles av legeplanter fra våre egne hager. Ansvarlig behandling av både natur og mennesker har alltid vært et ledd i virksomheten vår, helt siden Rudolf Steiner formulerte sin visjon om et selskap som fullt og helt tjener mennesker og verden som helhet.  Enten det er gjennom fair trade, biodynamisk dyrking eller utvikling av medarbeiderne våre, er bærekraft en del av våre røtter.

Grunnleggeres prinsipper

Sea Buckthorn Creamy Body Wash

Naturlig frisk dusjkrem med tindvedolje
200 ml

Sea Buckthorn Body Oil

Naturlig kroppsolje med vitaminrik tindved
100 ml

Sea Buckthorn Hand Cream

En naturlig håndkrem som fukter
50 ml