Vi bruker eksklusive naturlige ingredienser

Vår naturlige hudpleie er laget med vegetabilske oljer av høy kvalitet, naturlige planteekstrakter og ekte eteriske oljer.

Vår naturlige hudpleiefilosofi

For oss handler hudpleie ikke bare om skjønnhet, men også om helse og velvære.  For å støtte den holistiske filosofien utvikler vi produkter som styrker kropp og sinn.  Vårt konsept er forankret i naturens visdom og egenskaper ved å kombinere effekten av naturlige aktive ingredienser for å hjelpe hudens egen selvhelbredende prosess. Våre nøkkelplanter gir en spesiell karakter til hver av våre unike hudpleieserier. Nøkkelplantene er symbolske for hudens behov i de ulike fasene av livet og bidrar til effektiviteten til våre produkter. Det er likheter mellom naturens og menneskets livsprosesser, og denne tilnærmingen lar oss bruke de fantastiske egenskapene til planter.

Vi henter våre aktive ingredienser fra naturen

Vår naturlige hudpleie inneholder eksklusive vegetabilske oljer. De samarbeider med essensielle oljer, planteekstrakter og andre ingredienser av høy kvalitet for å støtte effekten til produktene våre. Vi kombinerer forskjellige oljer og ekstrakter for å dekke de spesifikke behovene til huden.  Oljer vi bruker kommer fra aprikoskjerner, granateplefrø, hvetekim, havtorn og nattlysfrø, blant andre. Vi får effektive ekstrakter fra en rekke planter, inkludert stemorsblomst, kamille og ringblomst. Disse ekstraktene finnes i vår multikrem Weleda Skin Food, som nærer og mykgjør en tørr og ru hud takket være den effektive formelen.

Hvordan lages en tinktur av ringblomst?

Vi produserer en rekke tinkturer for bruk i hudpleie.  For eksempel er en tinktur av ringblomst  en ekstrakt av stoffer fra enten hele ringblomstplanten eller visse deler av planten, avhengig av produktet der den skal brukes. Utvinningsmidlene vi bruker inkluderer alkohol fra økologiske korn, vann, saltvann og olje. For å lage en tinktur av ringblomst blandes nymalte  frøplanter med et ekstraksjonsmiddel. Hvert trinn i prosessen utføres nøye i et kontrollert miljø, slik at ringblomsten frigjør sine stoffer og egenskaper i tinkturen i best mulig kvalitet.

Hvorfor vegetabilske oljer er bra for huden din

Planter absorberer solens lys og varme og konverterer det til materie, for eksempel sukker. I flere stadier omdannes disse til stoffer som danner lipider og lagres i frøene.  Oljen ekstrahert fra frø og kjerner er rik på mettede og umettede fettsyrer, samt nærende vitaminer.  Sammensetningen av disse planteoljene ligner lipidene i vår egen hudbarriere, og kan derfor absorberes godt av huden. De trekker lett inn i de øvre lagene i huden og støtter dens naturlige funksjoner, kompletterer fettinnholdet og motvirker fuktighetstap.

Vi tror på åpenhet og grundig informasjon om våre ingredienser

Våre hudpleieprodukter inneholder en liste over ingrediensene i henhold til terminologi spesifisert av INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients).  I EU, USA og Japan må eklipetiske ingredienser oppføres i henhold til internasjonale standardnavn. Derfor, på vår hjemmeside - og også på emballasjen vår – viser vi en liste over ingredienser på hvert lands språk sammen med den internasjonale INCI-erklæringen. Det lar deg enkelt identifisere ingrediensene som brukes i hudpleien vår.

Vi tror at et produkt er mer enn summen av delene.

Når du bruker Weledas naturlige hudpleieprodukter, kan du stole på at de gjenspeiler våre verdier

  • 100% sertifisert naturlig hudpleie.

  • Over 80% av de sertifiserte råvarene kommer fra økologisk landbruk.

  • 100 % naturlige dufter fra ekte eteriske oljer, utviklet av Weledas egne parfymemakere.

  • Ansvarlig utvinning av råvarer med respekt for mennesker og biologisk mangfold.

  • 100 % resirkulerbar energi brukes til å drive Weledas produksjonsanlegg i Tyskland, Frankrike og Sveits

Vår naturlige hudpleie er sertifisert

Weledas produkter er sertifisert med NaTrue. Sertifiseringen sikrer at strenge standarder opprettholdes når det gjelder ingredienser. NaTrue er en internasjonal ideell organisasjon med fokus på naturlig og økologisk hudpleie. Kravet for å bli NaTrue-sertifisert er at produktene kun skal inneholde råvarer fra tre kategorier: naturlige, naturlige råvarer og natur-identiske. Det er to forskjellige sett med sertifiseringsstandarder som skiller mellom naturlig hudpleie og økologisk hudpleie. Alle NaTrue-sertifiserte produkter avstår konsekvent fra å bruke syntetiske dufter, silikoner, mikroplast, nanoplast og petroleumsbaserte råvarer som parafiner.

Innkjøp av våre råvarer gjøres på en bærekraftig og ansvarlig måte

Vi jobber ansvarlig i innkjøp av våre råvarer. Vi er klar over at hvordan man høster, dyrker og behandler naturressurser har stor innvirkning på planeten vår. Derfor har vi valgt å opprettholde standardene til den ideelle organisasjonen UEBT. Dette betyr at vi kontinuerlig vurderer og forbedrer våre kjøp av naturlige ingredienser, og at vi behandler mennesker og biologisk mangfold med respekt. 

Les mer om våre råvarer her.