Vi utvikler produkter med kunnskap og lidenskap

Effektivt og trygt – to grunnleggende egenskaper som alle våre produkter må oppfylle. Men de kan også være mykgjørende, nærende og beroligende. Derfor har vi over hundre spesialister som jobber med forskning og produktutvikling hos Weleda.

Hvordan utvikler vi produktene våre?

Effektivt og trygt – to grunnleggende egenskaper som alle våre produkter må oppfylle. Men de kan også være mykgjørende, nærende og beroligende. Derfor har vi over hundre spesialister som jobber med forskning og produktutvikling hos Weleda.

Vi er eksperter på helhetlig naturlig hudpleie

Vår naturlige hudpleie er laget med fokus på skjønnhet, helse og helhetlig velvære. Enten det er håndkrem, kroppsolje eller ansiktskrem, tar produktene våre ikke bare vare på huden, men også sinnet. Vår mangeårige vitenskapelige og dermatologiske ekspertise går inn i hvert av våre produkter. For å møte hudens individuelle behov, undersøker våre eksperter også ulike hudforhold og underliggende årsaker. Inspirert av antroposofiens syn på natur og mennesker, finner vi unike løsninger som imøtekommer gunstige ingredienser fra naturen for å skape effektive produkter. I hvert Weleda-produkt kan du oppdage en spesiell kvalitet som går mye lenger enn hudens dybde.

 

 

Salutogenese – helse gjennom selvhelbredelse

Hva holder folk sunne? Salutogenese ser på kroppens egne krefter av selvhelbredelse som vi kan aktivere for å balansere kropp og sinn, samt styrke og beskytte mot sykdom.

 

Aktive og effektive ingredienser

Med over 100 års erfaring basert på mange års tradisjonell kunnskap og kompetanse, utvikler vi produkter med ingredienser av naturlig opprinnelse som er effektive, av høy kvalitet og nyskapende. Før vi velger et nytt ekstrakt for en produktlinje, utfører vi grundig forskning på egenskapene til ekstraktet, men også planten det kommer fra. For eksempel, i utviklingen av en av våre fuktighetskremer studerte vi den stikkende fikenkaktusen. Kan de fantastiske egenskapene til denne planten støtte huden? Hvordan holder den på fuktigheten? Hvordan kan den dele disse egenskapene med huden?

I Weledas naturlige hudpleie kombinerer vi spesifikke aktive ingredienser – som planteekstrakter, eteriske oljer og vegetabilske oljer – for å dekke hudens behov på den beste måten. Sammen med vårt forskningsinstitutt i Sveits (Goetheanum) undersøker vi hvordan egenskapene til planter er relatert til mennesker og studerer spørsmål som: Hvilke plantearter kan støtte hudtilstanden til mennesker som er mer følsomme? Hvorfor er noen deler av en plante spesielt egnet for bruk i en nærende krem for å forbedre ujevn hudtekstur?

Utvikling av høykvalitets naturlig hudpleie tar lang tid og krever lang erfaring
Dr. Bernhard Irrgang, chef for R&D Natural and Organic Cosmetics.

Weledas naturlige hudpleie er NaTrue-sertifisert

Siden det ikke fantes noen offisiell definisjon for naturlige og økologiske hudpleieprodukter, slo vi oss sammen med våre partnere i 2008 for å etablere et kvalitetsstempel: NaTrue. For oss er det viktig å ha transparente kriterier som alle kan forstå. Derfor er våre kosmetiske produkter, fra dusjsåpe til ansiktskrem uten unntak, sertifisert av uavhengige eksperter i henhold til NaTrues strenge standarder. Weleda overgår NaTrues krav når det gjelder kvalitet. Det gjør oss til en av de mest kompromissløse produsenter av naturlig hudpleie.

Et eget kompetansesenter for våre dufter

Påføring av et Weleda-produkt på huden betyr å stimulere sansene med en ren og naturlig duftsammensetning. Dufter er en viktig og grunnleggende del av den samlede effekten av våre produkter. Våre parfymører ved Weledas kompetansesenter kombinerer naturlige eteriske oljer for å skape dufter som utfyller effekten av vår naturlige hudpleie.

Inspirert av aromaterapi

Helt i begynnelsen av Weledas historie ble eteriske oljer brukt som aktive ingredienser i vår naturlige hudpleie, som stimulerende rosmarin og beroligende lavendel. Gjennom årene har vi integrert vår erfaring innen aromaterapi med vår solide kunnskap om dufter. I utviklingen av duftsammensetninger henter våre parfymer inspirasjon fra naturen og de rike aromaene fra blomstrende planter, bartrær og blader. De essensielle oljene er dyktig kombinert slik at de rene aromaene til plantene berører sansene.