Velværeprodukter

Balanse mellom kropp, sjel og ånd

100 % naturlige stoffer som er sertifisert av NaTrue.

For å oppnå balanse mellom kropp, sjel og ånd benytter vi den antroposofiske forståelsen av mennesket og naturen, hvor livsprosesser i menneskekroppen og i naturen regnes som nært beslektet med hverandre. Ut fra denne forståelsen utvikler vi kropps- og skjønnhetspleieprodukter som utelukkende er laget av 100 % naturlige stoffer som er sertifisert av NaTrue.

 

Mens vi lager produktene våre, beskytter vi aktivt økosystemer og støtter miljøforvaltning og miljøvern. Hvis vi ikke kan skaffe ingredienser fra våre egne Weleda-hager eller sertifisert innsamling fra naturen, henter vi ingrediensene vi arbeider med, fra utvalgte leverandører – svært ofte personer vi har arbeidet sammen med i mange år. Vår konstante investering i forskning og utvikling bidrar til å fremme skjønnhet rundt om i verden, og vi bygger opp positive relasjoner i vårt eget team, med kundene våre og fair trade-partnere.

 

Alle produktseriene våre har en hovedingrediens som vi kaller for «nøkkelplanten». Hver av disse nøkkelplantene har karakteristiske egenskaper som tilsvarer våre kunders ulike livsfaser. Våre nøkkelplanter velges ut fordi de har en spesiell effekt på og relasjon til mennesker etter hvert som de går gjennom livets forskjellige faser. De er valgt ut for å bevare balansen mellom kropp og sjel og med hensyn til den enkeltes velvære. Fra vår kropps- og ansiktspleie for mennesker i alle aldre og livsfaser, til våre spesialprodukter for graviditet, baby- og tannpleie: Weleda kan tilby det riktige naturlige pleieproduktet til ethvert behov.

 

Resultatet av alle disse aspektene av produksjonsfilosofien vår gagner hver enkelt kunde og hjelper alle til å utvikle indre skjønnhet, glød, sunnhet og glede.

Half portrait of woman in nature

Stimulere og inspirere kropp, sjel og ånd

Weleda kultiverer skjønnhet gjennom produkter som arbeider med kroppens egen naturlige vitalitet, slik at du kan oppdage din indre balanse og glød.

Naturlig skjønnhet
Image of Primula Cowslip Flower Field

Integrering av konvensjonell medisin med en dyp forståelse av mennesket

Hos Weleda bestreber vi oss på en holistisk tilnærming til medisinsk behandling. Vi bygger kunnskapen og praksisen vår på prinsippene fra den antroposofiske medisinen – et medisinsystem som ble grunnlagt tidlig på 1920-tallet av filosofen Rudolf Steiner og legen Ita Wegman.

Vår holistiske tilnærming
En naturlig kroppsolje med granateple
Fuktighetsgivende body lotion for fastere hud
Naturlig dagkrem som reduserer rynker
Naturlig anti-aging-serum med granateplejuice
Naturlig øyekrem mot rynker
Aktiv naturlig nattkrem mot rynker
Mild og fuktighetsgivende body lotion til babyer
Lindrer rød stump fra første dag
Mild mot huden, skånsom mot øynene
Naturlig kroppsolje med vitaminrik tindved
Naturlig frisk dusjkrem med tindvedolje
En naturlig håndkrem som fukter
Helt naturlig body lotion med tindvedolje
Utnevnt til best multikrem
190 ml
Naturlig tannkrem uten fluor
Naturlig tannkrem for melketenner
Naturlig leppepomade til tørre, sprukne lepper