Indre glød

Weledas mål er å aktivt dyrke skjønnhet ved å stimulere og inspirere kropp, sjel og ånd.

For å oppnå dette anerkjenner vi skjønnheten i jorden vi bruker, blomstene vi dyrker og partnerskapene vi bygger, i tråd med menneskets ånd og respekten for naturen. Og naturligvis ser vi også skjønnheten i deg. 

Balanse mellom kropp, sjel og ånd.

I tusenvis av år har mennesker villet pleie kroppen sin for å holde huden myk og håret glansfullt. Mange skjønnhetsritualer har blitt videreført til oss gjennom historien – fra bad i rent vann eller varm damp, vask med leire eller børster til innsmøring med kremer og oljer.  Noen av dem, slik som Kleopatras berømte bad i melk, er fortsatt velkjente den dag i dag.

Mens konvensjonell personlig pleie ofte fokuserer på å kun gi huden det den mangler, har vi en holistisk tilnærming. I vår forståelse tjener det å pleie kroppen ikke bare til skjønnhet, men også til sunnhet.  Kroppspleie bør bevare en balanse mellom kropp, sjel og ånd.

Styrk hudens egne krefter

Vi oppnår dette ved hjelp av biodynamiske dyrkingsmetoder og utvikling av fair trade-partnerskap som har en mer positiv innvirkning på verden. Og selvsagt gjør vi det med ekte produkter som arbeider sammen med kroppen din for å nære, helbrede og oppdage indre balanse og glød. Vi har sterk tro på å fremme sunnhet og skjønnhet hos hvert enkelt individ, å bruke naturens visdom og sette sammen de gunstige egenskapene i naturlige ingredienser slik at de styrker hudens egne krefter. Våre nøye utvalgte nøkkelplanter gir hudpleieproduktene våre et særpreg, da vi mener at livsprosesser i naturen og mennesket er forbundet.

Med en slik holistisk tilnærming håper vi at alle kan være med på å kultivere indre skjønnhet og glød i verden.