Indre glød

Weledas mål er å aktivt dyrke skjønnhet ved å stimulere og inspirere kropp, sjel og ånd.

For å oppnå dette anerkjenner vi skjønnheten i jorden vi bruker, blomstene vi dyrker og partnerskapene vi bygger, i tråd med menneskets ånd og respekten for naturen. Og naturligvis ser vi også skjønnheten i deg. 

Woman smiles through reed leaves

Balanse mellom kropp, sjel og ånd.

I tusenvis av år har mennesker villet pleie kroppen sin for å holde huden myk og håret glansfullt. Mange skjønnhetsritualer har blitt videreført til oss gjennom historien – fra bad i rent vann eller varm damp, vask med leire eller børster til innsmøring med kremer og oljer.  Noen av dem, slik som Kleopatras berømte bad i melk, er fortsatt velkjente den dag i dag.

Mens konvensjonell personlig pleie ofte fokuserer på å kun gi huden det den mangler, har vi en holistisk tilnærming. I vår forståelse tjener det å pleie kroppen ikke bare til skjønnhet, men også til sunnhet.  Kroppspleie bør bevare en balanse mellom kropp, sjel og ånd.

Hand holding grass - in touch with nature

Styrk hudens egne krefter

Vi oppnår dette ved hjelp av biodynamiske dyrkingsmetoder og utvikling av fair trade-partnerskap som har en mer positiv innvirkning på verden. Og selvsagt gjør vi det med ekte produkter som arbeider sammen med kroppen din for å nære, helbrede og oppdage indre balanse og glød. Vi har sterk tro på å fremme sunnhet og skjønnhet hos hvert enkelt individ, å bruke naturens visdom og sette sammen de gunstige egenskapene i naturlige ingredienser slik at de styrker hudens egne krefter. Våre nøye utvalgte nøkkelplanter gir hudpleieproduktene våre et særpreg, da vi mener at livsprosesser i naturen og mennesket er forbundet.

Med en slik holistisk tilnærming håper vi at alle kan være med på å kultivere indre skjønnhet og glød i verden.