Naturkosmetikk

For helse og vitalitet tilpasset den enkeltes behov

For over 90 år

Naturprodukter for helse og vitalitet tilpasset den enkeltes behov – det er filosofien bak Weledas naturkosmetikk og holistiske hudpleie. Siden selskapets begynnelse for over 90 år siden, har Weleda arbeidet for å styrke balansen mellom kropp, sjel og ånd med produktene sine. Med andre ord vil vi at du skal ha det bra – fysisk, mentalt og åndelig.

Huden vår er ikke bare vårt største sanseorgan – det er også en side som livshistorien vår står skrevet på. Gjennom huden føler og oppfatter vi verden utenfor, og vi viser skjønnheten vår med hudens utseende. Det ytre avspeiler hvert individs alder, livsenergi, følelsesmessige balanse og psykiske helse. Intens stimulering, stress, nervøsitet eller hormonelle svingninger resulterer i at huden blir sensitiv, fordi hele organismer mister sin naturlige balanse.

Formålet med Weledas naturkosmetikk er å fremme generelt velvære. For at du skal forbli frisk og rask er det viktig at du føler deg tilpass i din egen hud. I vårt konsept for kroppspleie er det helt avgjørende at produktene styrker hudens egne fordeler og evner, i stedet for å erstatte dem eller skjule svakheter.

Vår forståelse av den harmoniske forbindelsen mellom menneske og natur gjør Weledas pleieprodukter helt unike. Når du bruker et Weleda-produkt, kan du selv se, dufte og føle dette. Våre naturlige ingredienser hjelper kroppens egne naturlige prosesser på en målrettet måte, slik at den indre balansen blir sterkere. Kroppen blir dermed i økt stand til å nære, helbrede og hjelpe seg selv. Selvhelbredelse og regenerering styrker forsvarsmekanismene, og den forstyrrede likevekten bringes i balanse. Vi fremmer altså hudens vitalitet, fremfor å bare erstatte det den mangler.

Vi lager våre naturprodukter med den aller største omhu og lidenskap. Det begynner med den antroposofiske og vitenskapelige kunnskapen som hjelper oss med å velge ut nøkkelplanten i hver serie. Så fortsetter det med utvelgelsen av ingredienser som blir omhyggelig dyrket etter biodynamiske prinsipper, og deretter den omhyggelige tilberedelsen av oppskrifter og formuleringer. Alt vi gjør, styres av prinsippet om samspill med, omsorg, forståelse og respekt for naturen. Produksjonsprosessene våre er skånsomme og bærekraftige og evalueres konstant for å kunne forbedres.