I harmoni med menneske og natur

Vil du at huden din skal føles sunn og komfortabel på en bærekraftig måte? Siden 1921 har Weleda utviklet naturlige produkter for bedre helse, skjønnhet og verden.

Naturlig hudpleie for sunn hud

Huden vår trenger næring, beskyttelse og pleie. Vi mener du gir huden dette ved å velge sertifisert naturlig hudpleie. Ingrediensene i Weledas hudpleie er av naturlig opprinnelse. Produktene våre er fri for mikroplast, genmodifiserte ingredienser og mineraloljebaserte ingredienser. Vi garanterer at 100 prosent av våre kosmetiske produkter er sertifisert naturlig hudpleie i samsvar med NATO-kriterier. Mer enn 80 prosent av råvarene våre kommer fra sertifisert økologisk landbruk. 

Les mer om våre naturlige hudpleieprodukter

For din helhetlige helse

Vi ser på mennesker fra et helhetlig perspektiv. Å være sunn betyr at kropp, sinn og sjel er i balanse. Weledas hudpleie er inspirert av naturens og kroppens egen evne til å gjenopprette, hjelpe og helbrede seg selv, noe som gir effektiv hudpleie med fordelaktige egenskaper. Vi bruker aktive ingredienser fra vegetabilske oljer og eteriske oljer som vi aktiverer gjennom farmasøytiske prosesser.

For bærekraft og biologisk mangfold

Weledas naturlige hudpleie skal ikke bare føles godt på huden. Vi tar også vare på jorda ved å fremme sunn jord og biologisk mangfold. Våre åtte egne hager over hele verden er steder for biologisk mangfold. Med over 50 dyrkingsprosjekter rundt om i verden forbedrer vi lokale forhold for mennesker og natur. Vi kjemper aktivt for biologisk mangfold og fortsetter å redusere utslippene våre for å bli et karbonnøytralt selskap. 

Les mer om biologisk mangfold

Bærekraftig helse og skjønnhet

Vi ønsker å bidra til en verden der helse og skjønnhet utvikler seg i harmoni med natur og menneske. Vi ønsker å utvikle produkter som ikke bare er bra for deg, men også for naturen og menneskene vi jobber med. Derfor driver vi vår virksomhet på en ansvarlig måte, både sosialt og for miljøet. Vi har lagt frem seks prinsipper som definerer vår filosofi.

Les mer om våre prinsipper

Biologisk mangfold siden 1921

Et laboratorium, en hage med medisinske planter og et sykehus: slik begynner historien vår. Med visjonene til legen Ita Wegman, filosofen og forskeren Rudolf Steiner og kjemikeren Oskar Schmiedel ble Weleda grunnlagt i 1921. Siden starten har vi utviklet bærekraftige produkter med aktive råvarer fra naturen. Noen produkter har eksistert siden starten, mange flere har blitt lagt til siden da. Alle er en del av vårt brede sortiment som er utviklet for å møte dagens forbruker. Nå, akkurat som da, fortsetter vi å forfølge vår visjon om å fremme helse og skjønnhet i harmoni med mennesker og natur.

Les mer om vår historie

Mer enn hundre år med Weleda!

I 2021 feiret vi hundreårsjubileum ved å bringe hagene våre til live i den digitale verden. 

Oppdag Weleda Open Garden