75 ml biologisk mangfold

Effektiv for både hud og bærekraft

I hver Skin Food tube er det ikke bare naturlige ingredienser som er overraskende effektive for de som har tørr hud, men også hele Weledas verden av visjoner, verdier og prinsipper. Et prinsipp er å gi tilbake til naturen mer enn vi tar. Skin Food er produsert på en bærekraftig måte med råvarer fra økologiske og biodynamiske gårder. Så hver gang du velger Skin Food, gjør du noe bra for både huden din og bærekraften.

Ta et bærekraftig valg. Bytt til Skin Food.

Skin Food

Utnevnt til best multikrem
30 ml

Skin Food Body Butter

Næringsrikt body butter for tørr og meget tørr hud
150 ml

Skin Food Body Lotion

Intens pleie til tørr hud
200 ml

Skin Food Light

Naturlig lett hudkrem til tørr hud
30 ml

Vi bryr oss om biologisk mangfold

Vi bryr oss om biologisk mangfold

Hvorfor er biologisk mangfold så viktig? Det er et rikt mangfold av liv på jorden på alle nivåer - fra mangfoldet av økosystemer som skoger, enger og innsjøer, til mangfoldet av planter og dyr. Dette systemet med forskjellige livsformer påvirker alt liv på vår planet og er svært skjørt. Balansen sikrer vårt velvære. Derfor jobber vi i Weleda målrettet for å bevare, beskytte og øke det biologiske mangfoldet.

Les også

Forsyningskjeden vår er bærekraftig og rettferdig

Forsyningskjeden vår er bærekraftig og rettferdig

Når du kjøper Weledas naturlige hudpleie, bidrar du til en verden der mennesker og biologisk mangfold kan blomstre. Weleda sørger ikke bare for at råvarene dyrkes økologisk eller biodynamisk, men også at menneskene som bidrar til å så og høste disse råvarene blir behandlet rettferdig og med respekt. Som medlem av Union of Ethical BioTrade (UEBT) følger vi strenge, økonomiske og økologiske kriterier utviklet av organisasjonen.

Les også

Hva bærekraft betyr for oss

Hva bærekraft betyr for oss

Vi har mottatt mange priser for vårt bærekraft engasjement. Vi fremmer biodynamisk landbruk, sunn jord og rettferdige relasjoner med våre egne avlere og våre langsiktige partnerskap med jordbrukere over hele verden. På samme måte som biologisk mangfold er avgjørende for oss, er det også en omfattende klimastrategi. På begge disse områdene har vi en proaktiv atferd på grunn av vårt ansvar. Vi opptrer sosialt ansvarlig, miljøvennlig og økonomisk bærekraftig.

Les også