FOREBYGG OG REDUSER STREKKMERKER

Nye Weleda Stretch Mark Body Butter

Det skal være enkelt og effektivt å smøre kroppen selv når du er gravid. Vår Stretch Mark Body Butter trekker raskt inn i huden og er perfekt om morgenen når du er på farten. Vi anbefaler å massere inn body butter fra andre trimester til ca tre måneder etter fødsel eller til slutten av ammeperioden.

Stretch Mark Body Butter

Forhindrer strekkmerker under graviditet
150 ml

BEVIST EFFEKT
NATURLIG INNHOLD

BEVIST EFFEKT
NATURLIG INNHOLD

Weleda Stretch Mark Body Butter forbedrer naturlig elastisiteten i huden og kan derfor forhindre strekkmerker under graviditet. Naturlige ingredienser som mykgjørende økologisk kakao og sheasmør som styrker lipidbarrieren i kombinasjon med centella asiatica forbedrer hudens elastisitet. Sett av tid til deg selv og masser Stretch Mark Body Butter over mage, lår, bryst og hvor enn du føler at huden din trenger det.

  • 89 % viste betydelig reduksjon i synlighet av strekkmerker*

  • 100% håller med om att huden känns intensivt återfuktad**

  • 100 % er enig i at huden føles intenst gjenfuktet**

  • Utviklet i samarbeid med farmasøyter og jordmødre

* Kliniske testresultater; 37 kvinner etter 12 uker, påført to ganger daglig ** Studie i bruk, 40 kvinner etter 8 uker, påført to ganger daglig

Testet på faktiske strekkmerker

Testet på faktiske strekkmerker

Stretch Mark Body Butter har en bevist effekt på strekkmerker. Vi gjennomførte en studie der kvinner måtte teste produktet vårt på strekkmerkene sine. Vi tok et bilde av strekkmerket og fulgte det opp etter fire uker med to ganger daglig bruk av Weleda Stretch Mark Body Butter *. Merk at resultatene kan variere fra person til person.

*Klinisk test med produkt med 37 kvinner i 12 uker. Produktet påføres to ganger daglig med en massasje.

En enkel rutine å legge til i hverdagen din

Det skal være enkelt å gi kroppen litt ekstra omsorg og kjærlighet under svangerskapet. Ta et øyeblikk for deg selv om morgenen og vekk kroppen og den lille babyen i magen med en lett massasje. Sjekk ut videoen for inspirasjon!

Ingredienser med 100 % naturlig opprinnelse

Ingredienser med 100 % naturlig opprinnelse

Denne innovative formelen er utviklet med ekstrakter av centella asiatica og krokus og beriket med økologisk shea- og kakaosmør, økologisk jojoba og solsikkeolje. Centella asiatica er kollagenforsterkende, og forbedrer hudens elastisitet og forebygger strekkmerker.

Mild, omfavnende duft som passer for gravide

Mild, omfavnende duft som passer for gravide

Noen kvinner blir følsomme for dufter under svangerskapet. Vi utviklet en duft spesielt for gravide og testet den med dem. Den subtile blomsterduften med rose, neroli og myrra er mild og floral. En mild, omfavnende duft som kan hjelpe deg å slappe av og føle deg roligere.

De fineste råvarene fra naturen

Gi deg selv og babyen din det aller beste fra naturen. Hudpleie som forebygger og støtter din og babyens hud i alle stadier av livet.

Calendula Baby Oil

Hudvennlig økologisk og naturlig babyolje
200 ml

Calendula Nappy Change Cream

Lindrer rød stump fra første dag
75 ml

Calendula Shampoo & Body Wash

Mild mot huden, skånsom mot øynene
200 ml

Calendula Moisturising Body Creme

Naturlig hudkrem til baby som gir myk hud
75 ml