AKTIVERER
KRAFTEN TIL DITT
NATURLIGE KOLLAGEN

THE NEW CONTOURING FACE CARE

Aktiver kraften i ditt naturlige kollagen.

Du har alt du trenger for å bremse hudens aldring inne i deg. Weledas nye Contouring Face Care for moden hud hjelper deg med å aktivere det. Den unike formelen med økologisk blå gentian og edelweiss gjør huden din tettere og reduserer effektivt dype rynker. Oppdag en fyldigere hud, en jevnere teint og ditt mest naturlige og selvsikre jeg.

Naturens skjønnhetshemmeligheter for moden hud

Virkelig effektiv, virkelig naturlig, virkelig deg

Virkelig effektiv, virkelig naturlig, virkelig deg

Opplev kraften fra floraen i de sveitsiske alpene i Weledas Contouring Face Care-serie. Innovative formuleringer med vårt 100 % naturlige Collagen+ Active Complex gjør huden din effektivt tettere og fyldigere, og balanserer pigmenteringen for en jevnere hudtone.

  • Øker hudens naturlige kollagen med 60 %. 1

  • 88 % viser reduksjon av dype rynker 2

  • 79 % opplever skarpere ansiktskonturer 3

  • 100 % opplever økt elastisitet 4

  • 100 % sertifisert naturlig pleie

1 Collagen+ Active Complex: in-vitro
2 Contouring Face Serum: test i bruk, 34 forsøkspersoner, påføring to ganger daglig, 2 uker
3 Contouring Day Cream: målt i en brukstest, 34 forsøkspersoner, påføring to ganger daglig, 2 uker
4 Contouring Day Cream: bruksstudie, 35 forsøkspersoner, påføring to ganger daglig, 4 uker

Aktiver kraften i ditt naturlige kollagen.

Aktiver kraften i ditt naturlige kollagen.

Hemmeligheten bak vår plantebaserte formulering er å stimulere det naturlige kollagenet, nøkkelproteinene i huden som gir struktur, fasthet og elastisitet. Når vi blir eldre, avtar den naturlige kollagenproduksjonen, og ansiktskonturene mister definisjon. Vår patentsøkte COLLAGEN+ ACTIVE COMPLEX med økologisk blå gentian, økologisk edelweiss og centella asiatica motvirker kraftig hudens aldring ved å øke hudens naturlige kollagenproduksjon og effektivt beskytte mot tap av kollagen. Se og føl deg naturlig vakker, med skarpere konturer og færre dype rynker.

Gjør ansiktskonturene skarpere. Gjør smilet ditt lysere.

Bli med oss til de sveitsiske alpernes høyfjellsmiljøer og oppdag hvordan den verdifulle blandingen av økologisk blå ensian, økologisk edelweiss og centella asiatica frigjør hudens naturlige revitaliserende kraft.

Feire ditt naturlige jeg.

Weledas ansiktspleieserie Contouring Face Care er spesielt utviklet for moden hud og vil forbedre din daglige skjønnhetsrutine.

Contouring morgenrutine

Start dagen med å vekke hudens naturlige revitaliserende krefter med vårt patentsøkte Collagen+ Active Complex.

Contouring-rutine for natten

Regenerer huden din over natten med den kraftfulle kombinasjonen av økologisk blå gentian og økologisk edelweiss.

Beskytte den naturlige skjønnheten på planeten vår

Beskytte den naturlige skjønnheten på planeten vår

Weleda Contouring Face Care er et effektivt bidrag til både huden din og miljøet. Alle formler er 100 % sertifisert naturlig hudpleie, og over 80 % av våre plantebaserte råvarer er sertifisert økologiske. Weleda er UEBT-kompatibel, noe som sikrer at de naturlige ingrediensene er hentet med respekt for mennesker og biologisk mangfold. Sammen kan vi beskytte naturens skjønnhet.

Skjønnhet defineres av karakter, ikke av alder.

Skjønnhet defineres av karakter, ikke av alder.

Skjønnhet er et begrep som har fascinert menneskeheten i uminnelige tider. Gjennom historien har det vokst frem ulike standarder for skjønnhet, ofte knyttet til fysiske attributter som ungdom, symmetri og et feilfritt utseende. Etter hvert som samfunnet har utviklet seg, har imidlertid en dyp sannhet blitt stadig tydeligere: Skjønnhet defineres av karakter, ikke av alder.

Selv om det er ubestridelig at ungdommelige trekk tradisjonelt har vært forbundet med skjønnhet, er dette perspektivet begrenset og fanger ikke opp den sanne essensen av hva det vil si å være vakker. Alder bringer med seg et vell av erfaring, visdom og karakter som kan belyse en persons indre skjønnhet på en måte som ingen overfladiske attributter kan. Den utstrålingen som kommer fra en person med en vakker karakter, er smittsom og fengslende, tiltrekker seg andre og skaper en positiv aura som overskrider alle tidsmessige begrensninger.

Hva vi står for

Hva vi står for

Weleda forplikter seg til å respektere, beskytte og utvikle det helbredende forholdet mellom menneskeheten og naturen for vår felles fremtidige velferd.

Oppdag hva vi tror på